Sain tuossa perjantaina kuulla, että hoitokissani Niilo on kuollut. Tietysti ikävä Nipsukkaa. Ja sepä olikin kiva uutinen minulle. Haluaisin Niilon takas, ja sehä o iha ymmärrettävää. Nipsulla arkkuna on pahvilaatikko, ja sen päälle o laitettu peite. Sitten se on haudattu metsään ja laitettu kiviä päälle. En ole haudalla käynyt, mutta en haluaisikaan, koska alkaisin itkeä, varmasti. Nipsulla oli jo keuhkoissakin vettä ja sen luut näkyivät selvästi. Nipsukkaiseni oksenteli lähes joka päivä. Niilo oli oikeasti sairas.

"Kaikki hyvä loppuu aikanaan, sitä ei pysty estää ei, mut parempaa on et se loppuu ku et pitää kärsii tääl isos maailmas. Kaiken o pakko joskus loppuu, ei pysty estää. Sateenkaarimaailmaan pääsee kaikki nää, jotka ei kestä enää elämää"

Tänääki viel vähä synkkä olo. Sain onneks karkkii ja limsaa tänää, ni olo vähä parantu. Ja muutenki, huomen o kokeet. Matikan. Ärsyttää. Ja huomen o b -ryhmän, eli meiän ryhmän vuoro mennä tietokoneelle kirjottaa sitä kakkamaista kirjaa. Ihmetyttää, ku ope sanoo ain et älkää kattoko kamulta, tää on teiän kirja ja neuvoo sitte meitä ku viimestä päivää. Muutenki super-Ritva on hyvin fiksu. :----D Aika nolzz, siis ope. Nolaa ain meiät.

Sitäpaitti mua ärsyttää seki, et Forppa on poissa. Se raksupoksuni kuoli jalkakipuihin, mutta se lopetettiin, niinkuin Niilokin.

Poliisi-tv on muutes hyvä ohjemma. Siin o kiva kattella ku poliisit ottaa enimmäkseen nuoria kiinni kaikenlaisista rikoksista. Ja se Poliisin Matkassa on 100% parass... Ja ne kadonneet tyypitt.

Sini's Menu 30.3.09

-1x Pizza

-n 7-10 suklaapatukkaa

-Jaffa -limua

-Haribo Click -minipussi

-Riisi ja broilerikastike

-Salaatti

 

Nyt gosuttamaan!